woensdag 27 juli 2011

Dag 22& 23: En we noemen haar...


















Eindelijk alle meiden weer samen onder 1 dak! Dinsdag kwamen mijn dochters weer thuis van een vakantie in Thailand. En net toen ze pas een paar dagen weg waren beviel Luna al, waardoor de meiden alleen via internet nog de kittens hadden kunnen bewonderen.

Natuurlijk, fijn om mamma weer te zien na al die tijd. Maar tegen drie harige bolletjes schattigheid kan geen moeder op. Als een orkaan renden ze het huis in, op zoek naar het nestje. En het resultaat was daar! Met enige crowdcontrol hebben we kunnen voorkomen dat we zouden eindigen met drie platte bolletjes, totdat Luna ook wat begon te protesteren tegen de liefdesexplosie.

Gelukkig was het nestje er vanmorgen ook nog. Fijn dat Coco me dat ook even kwam melden om 7 uur 's morgens, een hele geruststelling.

De missie van vandaag was het definitief kiezen van onze kitten, en zoals verwacht is het de grijze geworden. En nu we weten dat het een meisje is hebben we ons meteen maar op de naamgeving geworpen. Na een longlist, en een shortlist en een kaart-trekspel om de uiteindelijke naam te bepalen waren we er na 2 uur uit.

We noemen haar....(*tromgeroffel*): Josephine! (maar voorlopig Josefientje). Het heeft iets groots, iets koninklijks...en als de dierenarts zich toch vergist blijkt te hebben kunnen we altijd nog uitwijken naar de mannelijke variant ;)

Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten