vrijdag 15 juli 2011

Dag 10 & 11: Nurse Ratched

Toevallig One Flew over de Cuckoo's Nest gezien? Ik voel me de laatste dagen namelijk net nurse Ratched. De gemene verpleegster die ongevraagd medicatie geeft, en da's geen pretje (tenslotte was nurse Ratched ook maar een mens).

Woensdagavond bleek de kleinste kitten ineens afgevallen te zijn. Groot alarm, dierenarts gebeld en de kleine in een prinsessendoos van de kinderen, met een kruikje, per Ratched-ambulance naar de kliniek gebracht. Gelukkig bleek er fysiek niets mis, en weet ik nu trouwens ook dat het inderdaad een dame is. Een dame met pit, die van bijvoeding niets moet hebben.

Na een voedingsles van de dierenarts weer naar huis, en sinds woensdagavond dus waar mogelijk aan het bijvoeren, en daarnaast de andere kittens uit de buurt houden als er gedronken wordt bij Luna. En ook al is het allemaal voor haar bestwil, het gepiep en gewurm maakt heel erg duidelijk wat ze er van vindt allemaal: helemaal $^%$^&^!

Maargoed, we ploeteren lekker door, en gelukkig wel met succes. Woensdagavond woog ze nog 180 gram, en vanmorgen al 213. We slepen ons gezamelijk in moordtempo richting haar broers/zussen (die nu op de 267 en 284 zitten). Want in dit huis gaan geen kittens dood! Potverdorie.
Posted by Picasa

2 opmerkingen:

  1. Ik ben heel visueel ingesteld en zie je al zitten met je verpleegstersuniform (inclusief kapje)aan:))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Misschien wel een idee, dan past het plaatje helemaal :)

    BeantwoordenVerwijderen