maandag 25 juli 2011

Dag 21: It's a Girl!

Daar zitten ze dan, in een doos in de auto. En dan komt er ineens heel veel geluid uit die kleine longetjes! Want al dat gewiebel vinden ze helemaal niets. Vandaag moest het even, want sinds vrijdag zijn alle drie de kleintjes amper meer aangekomen in gewicht. Gisteren daarom allemaal maar een klein beetje bijvoeding gegeven, en toen er vandaag weer praktisch niets bij was gekomen toch maar naar de dierenarts.

Gelukkig viel het allemaal mee. Volgens de dokter zijn ze alledrie zelfs boven gewicht van 3 weken, en mag ik wat haar betreft stoppen met dagelijks wegen. Ze zijn allemaal levendig en niet aan het piepen om eten dus zolang dat zo blijft is er niets aan de hand. En over een weekje mogen ze al aan vast voer beginnen.

Fijne bijkomstigheid was natuurlijk dat er nu ook gekeken kon worden naar het geslacht van alle kittens. En volgens haar hebben we drie zussen in huis! Van de kleinste wisten we het al, de grijze wordt gewoon het grootste meisje van de klas kennelijk, en de zwarte met het witte snoetje was nog een klein twijfelgevalletje maar is vrijwel zeker ook geen kater.
Leuk om het eindelijk te weten!
Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten