zaterdag 13 augustus 2011

Dag 40:...Introducing....*tromgeroffel*

De meisjes hebben na bijna anderhalve maand allemaal een naam! Ziehier de visitekaartjes van de dames. En niet alleen kunnen ze zichzelf nu volwaardig aan de buitenwereld presenteren, ook de nieuwe 'ouders' worden langzaamaan geintroduceerd.

Afgelopen week kwamen de toekomstige eigenaren van Puck (voorheen de kleinste kitten) voor het eerst live kijken naar hun spruitje. Vier man sterk hing er over de bankrand, gewapend met 3 camera's. Er klonken veel oooh's en aaah's in de huiskamer, en dat geeft oma een fijn gevoel! Pukkie zal aan aandacht geen tekort hebben over een paar weken. Hier een fotootje van een deel van haar nieuwe familie, met een ietwat overdonderde Puck.

Ook de andere zwarte kitten is gedoopt, ze gaat Kitty heten. Dat roept straks ook leuk in de tuin, alhoewel de nieuwe moeder al aan haar kinderen heeft gezworen dat ze straks toch echt niet 'Kitty Poes' gaat roepen door de tuin. Kitty's nieuwe familie komt aanstaande vrijdag kijken en gelukkig is de kitten inmiddels ook helemaal bijgetrokken qua verlegenheid.

Tenslotte hebben de drie schooiers zichzelf ook geintroduceerd in een nieuw stukje van de wereld: De Tuin! Gisteren stonden de deuren open en hebben ze zich voor het eerst naar buiten gewaagd (zie video). En nu ze eenmaal het buitengebeuren hebben ontdekt rennen ze iedere keer als ze wakker zijn naar de buitendeur om te zien of er nog wat te beleven valt. De deuren blijven dus maar even dicht de komende tijd, alleen uitstapjes onder begeleiding!



Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten