zaterdag 3 september 2011

Dag 61: Nog een weekje...

Het is een beetje afkicken. Qua kittens, en qua blog. Twee van de drie dames (Kitty en Pukkie) eten inmiddels redelijk uit bakjes. Van brokjes moeten ze nog niets hebben, maar blikvoer gaat er aardig in. Alleen Josephine wil nog niet erg.

In de afgelopen weken zijn er veel verschillende soorten eten geserveerd. En op vele manieren. Maar helaas is onze grijze trots nog niet veel verder dan doorslikken van vast voedsel als je het in haar bekkie stopt. Sinds gisteren likt ze heel soms ook een vinger af, maar de meeste tijd is ze kwijt aan het stalken van moeder Luna om nog wat melk te krijgen.

Na al het gezorg in de afgelopen 9 weken voor het kroost, hebben we inmiddels ook geen voorkeur meer. De beestjes veranderen iedere week, en ze zijn allemaal leuk op hun eigen manier. Daarom heb ik opnieuw overleg gehad met de nieuwe ouders van Puk/Josephine. Want Pukkie kan binnenkort verhuizen, maar van Josephine is het afwachten...en ons maakt het eigenlijk niet meer uit. We zijn blij met iedereen.

De nieuwe eigenaren besloten toch bij hun oude keus te blijven, en wij daarmee ook. Tot wederzijds genoegen. Pukkie wordt aanstaande woensdag opgehaald, en Josephine blijft bij ons wonen. Kan ik haar nog wat vertroetelen en de wereld van het vaste voer leren kennen. Kitty gaat waarschijnlijk vrijdag.

Het empty nest syndroom begint nu al wat te kriebelen, maar het zal ook wel weer lekker zijn. De kittens bouwen iedere nacht een feestje in de huiskamer namelijk, waardoor je een kwartier aan het opruimen ben (voornamelijk speelgoed en knutselspullen van de kinderen). Daarnaast moeten we nu ons huis uit rennen om te voorkomen dat de kittens naar buiten gaan, en als ze buiten zijn moeten we achter ze aan lopen om ze in de gaten te houden. En nu Kitty na veel studie-uren het ook voor elkaar heeft om het katteluikje te openen, wordt het hoog tijd voor wat meer rust!




Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten